aanpak en tarief

image

Wanneer het je wat lijkt om met mij “in zee” te gaan, vul dan alsjeblieft je gegevens in op het contactformulier of stuur een mail naar info@hypnotherapie-begeleiding.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op voor het maken van een eerste afspraak. Iedere afspraak duurt ruim een uur en kost 65 euro. In de eerste afspraak doe ik een intake en een eerste korte sessie. Afhankelijk van de op te lossen problemen spreken we af hoeveel sessies er nodig zijn. Denk ongeveer aan minimaal 3 sessies. Ik maak binnen mijn praktijk, naast hypnotherapie, gebruik van coachings-, begeleidings- en ademhalingstechnieken, innerlijk kind therapie, gestalttherapie, NLP, chakra psychologie en lichaamswerk.

Praktijk voor (Hypno)therapie en begeleiding is opgenomen in het RBCZ/TCZ register. Mijn licentienummer is 171019S. Praktijk voor (Hypno)therapie en begeleiding is aangesloten bij Balens insurance Nederland. Daarmee voldoe ik aan de voorschriften uit de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ).

image
image
image
image

De CAT therapeut wordt in 2018 vergoed door de volgende verzekeraars (aanvullende deel)

– Menzis
– AnderZorg
– Azivo
– de drie Zorgkantoren Groningen
– Twente en Arnhem
– Menzis Zorgaanbod (MEZ)
– CZ
– Czdirect
– Delta Lloyd
– OHRA

(voor level 5 CAT-therapeuten aanvullend)
– VGZ
– De Frieslande